Інгредієнти:

  • гарбуз — 300 г
  • цукор — 80-120 г
  • шоколад чорний — 100 г
  • кориця мелена — 1/4 ч. ложки

Розраховано на 4 порції

Приготування.

Гарбуз нарізати на невеликі кубики, обовязково промити і викласти в друшляк. Перекласти в миску, в якій будете варити джем, засипати цукром (я давала 80 г) і залишити на 2-3 години.
Поставити миску на середній вогонь і варити помішуючи 40 хвилин. Не знімаючи миску з вогню, помяти гарбуз товкачем для пюре. Додати поламаний на шматки шоколад та корицю, постійно помішуючи, поки не розтопиться шоколад. Варити ще біля 10-15 хвилин.

Поділитися у соц. мережах

Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki
Share to Yandex