Інгредієнти:

  • яблука — 2 кг
  • апельсини — 2 кг
  • цукор — 1.5 кг
  • вода — 1.2 л

Розраховано на 1 порцію.

Приготування:

1. Апельсини помити, цедру натерти на мілкій тертці.

2. М’якоть порізати на дольки, знявши білу шкірочку.

3. Яблука помити, почистити, потерти на великій тертці.

4. Яблука залити водою та варити до стану м’якого пюре. Додати цукор, цедру та очищені дольки апельсинів.

5. Варити при постійному помішуванні протягом 1 год.

6. На наступний день знову проварити варення протягом години. Варення готове.

Поділитися у соц. мережах

Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki
Share to Yandex