Коротко про сам продукт. «Природний цукор» — це цукор-пісок коричневого кольору, адже він є неочищеним (нерафінованим) продуктом, тобто з нього не видалені різноманітні (між іншим, корисні для здоров’я!) речовини. Містить макроелементи (калій, кальцій, натрій), мікроелементи (цинк, мідь, залізо), вітаміни В1 і В2, амінокислоти (гліцин, лізин та інші), мінеральні солі, біологічно активні речовини. Цей цукор майже повністю позбавлений недоліків цукру білого: вплив його на організм людини загальнозміцнюючий, антикарієсний і антисклеротичний (мікроелементи такого цукру сприяють нормальному засвоєнню організмом глюкози і регулюють дію інсуліну). Природний цукор підвищує стійкість до стресів, підтримує високу розумову працездатність, знижує вміст холестерину, покращує склад крові, кажуть, навіть підвищує потенцію. Затверджений Міністерством охорони здоров’я України «Природний цукор» є просто-таки способом здорового життя!

Вироблено «Природний цукор», як і годиться, з цукрового буряка, однак не за новітніми, а за старовинними технологіями. Він не містить сторонніх консервантів, ароматизаторів та барвників, доповнює смак напоїв новими відтінками, покращує смак десертів, солодких страв. Чашка гарячого чаю чи кави з природним цукром подарує вам чудове самопочуття на цілий день! Як кажуть, спробуйте — не пошкодуєте! «Природний цукор» — це якраз і є той випадок «за Борисюком», коли завод виробляє те, чого потребують люди.

Природний цукор високо цінується уже протягом кількох століть. Наполеон вважав, що розчин води та природного цукру, настояний на дорогоцінному камінні, допомагає здобувати як любовні, так і ратні перемоги і є унікальним харчовим продуктом.
У Росії саме невеличкими запасами природного цукру митрополит Євгеній Болховитінов нагороджує свого відданого економа: «Залюбки дозволяю вам… пригощатися чаєм із тим цукром, що я вам залишив».

Минали роки, однак у найбагатших міщанських будівлях Києва природний цукор продовжували цінувати так високо, що його тримали у вишуканих шкатулках. Ключик же від цієї дорогоцінної цукрової скриньки багата господиня зберігала особисто.
Нині знаменитий харчовий продукт під назвою «Природний цукор» можете скуштувати і Ви.

Поділитися у соц. мережах

Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki
Share to Yandex